7 de juny 2013

El Casal de la Dona visita l’Arborètum

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i el regidor de Medi Ambient i Horta, Josep Barberà, han assistit aquest dijous a la visita guiada a l’Arborètum, programada dins l’espai La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal.
La visita, en la qual han participat una trentena de dones usuàries de les activitats del Casal de la Dona, ha consistit en un recorregut guiat per aquest jardí botànic de la ciutat de Lleida, que porta el nom de l’il·lustre científic lleidatà Dr. Pius Font i Quer (1888-1964), en reconeixement a la seva important tasca investigadora i divulgativa al servei de la botànica.
L’Arborètum ocupa gairebé 7 hectàrees de terreny i s’estructura en una col·lecció de mig miler de  plantes vives, especialment arbres, ordenades en funció del bioma de la Terra en què viuen: boscos boreals, boscos caducifolis, boscos esclerofil·les i selves temperades. És un espai dedicat a difondre el coneixement sobre el món vegetal i també a sensibilitzar la ciutadania sobre el valor de la biodiversitat i la necessitat de preservar l’entorn natural. Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona