5 de juny 2013

L'advocada Montse Viladrosa parla sobre els drets sanitaris de les dones

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Maria Rosa Ball, ha presidit aquest dilluns la darrera sessió d'aquest curs del taller mensual L’advocada respon..., del programa Activa’t al Casal. Ha tractat sobre els drets sanitaris i en matèria de salut sexual i reproductiva, i la professional que ha impartit la xerrada ha estat Montse Viladrosa, llicenciada en Dret, diplomada en Infermeria i Ajudant Tècnic Sanitària. 
L’acte ha tingut lloc a Centre Cívic de Balàfia, a petició de Dona Balàfia Associació i la Vocalia de la Dona de l’AV Balàfia, atès que L'advocada respon... forma part dels Tallers Itinerants. La sessió estava programada en el marc del Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones, que es commemora cada any el 28 de maig. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona