10 de juny 2013

1es Jornades de Salut de les Terres de Lleida

Els propers dies 14, 15 i 16 de juny es realitzaran les 1es Jornades de Salut de les Terres de Lleida. L'assistència als actes i a les xerrades és gratuïta. 

Són unes Jornades organitzades per diferents associacions de malalts i familiaadherides a FESALUT(Federació d'Entitats per la Salut de Lleida) i adreçades aides a la ciutadania en general i als/les professionals de l’àmbit de la Salut.
Les Jornades tenen com a objectiu:
  • Donar a conèixer les diferents Entitats de l’Àmbit de la Salut, per apropar-les a la societat de Lleida.
  • Promoure la participació de les persones afectades i dels seus familiars en l’atenció i cura del seus problemes de salut
  • Afavorir la trobada de diferents professionals interessats en aquesta temàtica.Divulgar temes d’interès científic relacionats amb el món de l’associacionisme i la salut.
La inscripció a la Jornada és gratuïta i s'ha de fer a: jtecnica2013@gmail.com


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona