14 de març 2013

Campanya de microfinançament per al projecte "Montserrat Roig: Calidoscopi violeta"


Contrafilms, productora audiovisual ubicada a Arenys de Mar (Barcelona), ha iniciat el dia 8 de març una campanya de finançament de micromecenatge pel projecte documental de la periodista Neus Ràfols"Montserrat Roig, calidoscopi violeta" a través de la web VERKAMI.

http://www.verkami.com/projects/4651-montserrat-roig-calidoscopi-violeta
 
Aquest documental és un retrat de la gran periodista i escriptora Montserrat Roig, l’obra de la qual és ja un reconegut patrimoni de la literatura i cultura catalana però també de la literatura universal. Un retrat que descobreix l’esfera més íntima de l’escriptora, vertebrat, sobretot, a través dels personatges femenins de la seva obra literària i de les persones que la varen conèixer. I recupera, 20 anys després de la mort de la Montserrat Roig, el llegat literari, periodístic, militant i vital  i contribuir a preservar la memòria històrica d’aquesta gran figura barcelonina.


Amb el projecte “MONTSERRAT ROIG: CALIDOSCOPI VIOLETA” , Neus Ràfols té com a objectiu recuperar el llegat de la periodista, feminista, dona d’esquerres i gran escriptora del país. La Roig dona, però també els trossets de La Roig que trobem en les seves dones de ficció que va crear i que estan a llibres com “L’hora violeta”, “Adéu Ramons, adéu”, “El cant de les cireres”, “Molta roba i poc sabó”, i una llarga llista de llibres i assajos que hem llegir i rellegit des de fa quatre anys!.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona