14 de març 2013

El Casal de la Dona visita el Centre d'Interpretació de La Mitjana


En el marc de l’activitat La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal, una trentena de dones van assistir ahir a La Mitjana per conèixer aquest espai natural de la ciutat i participar en el taller “L’estalvi d’energia, aigua i diners a casa”, organitzat per la Regidoria de Medi Ambient.

Acompanyades per la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, les assistents van visitar l’exposició permanent sobre l’ecosistema i el bosc d’aquest parc natural, ubicada al Centre d’Interpretació de La Mitjana. Amb la seva participació activa van reflexionar entorn del consum energètic i d’aigua a les llars, així com dels costos, tant econòmics com mediambientals que representa aquest consum. Paral·lelament, van rebre consells pràctics per estalviar energia i fer més sostenible el medi ambient i van concloure que la conscienciació personal i els petits canvis individuals comporten grans avenços a nivell social.


 Per altra banda, dins també del programa Activa’t al Casal, el proper dilluns 18 de març, tindrà lloc l’Espai Salut, que coincidint amb la proximitat del Dia Mundial del Limfedema (6 de març), comptarà amb la presència de responsables de l’Associació LimfeLleida i de professionals de la medicina especialistes en aquesta patologia crònica. L’acte està obert a totes les persones interessades en el tema. Més informació al Casal de la Dona (Pl. Fanalets de St. Jaume, s/n,  telèfon  973 700 461). 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona