18 de març 2013

Reconeixement a les treballadores de la indústria tèxtil i desfilada de moda


La sala 1 de l'Auditori Enric Granados es va omplir de gom a gom divendres en l'acte de Reconeixement a les treballadores de la indústria tèxtil i desfilada de moda de les alumnes dels tallers de costura de les entitats de dones, organitzada per la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l'Ajuntament de Lleida.  
Hi van participar prop de 200 persones de les entitats de dones, de l'Aula Municipal de Teatre de l'Escorxador i de l'Aula de Cant del Conservatori. L'activitat formava part del programa d'actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de les Dones. 

En aquesta edició van desfilar dones i alguns infants dels grups de costura de les següents entitats:  Àrea de la Dona del Centro Extremeño, Grup Sardanista 27 d'Abril, Àrea de la Dona de la Casa de  Andalucía, i les vocalies de la Dona de les associacions veïnals de l'Ereta, Jaume I, Magraners, Instituts- St. Ignasi, la Bordeta, Cappont , Clor i Escorxador. 


El paer en cap, Àngel Ros, i les regidores M. Rosa Ball i Sara Mestres, van saludar les participants i les van felicitar per la tasca que duen a terme des de les seves entitats i per la promoció i la defensa que fan del paper de les dones en la família i en la societat.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona