9 d’oct. 2012

Comença l'Activa't al Casal

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Maria Rosa Ball, acompanyada per la regidora Cristina Torrent, ha inaugurat aquesta tarda el programa Activa’t al Casal 2012/2013, donant la benvinguda a la cinquantena de dones que han participat en el taller Descobrint Fortaleses, impartit per Montse Morera. Aquest taller s’impartirà el primer dilluns de cada mes de 18 a 20 h al Centre Cívic del Centre Històric. Aquest és un taller participatiu que té com a objectiu potenciar la fortalesa interior de les dones a partir de la tradició cultural femenina universal: danses, balls, músiques, jocs i contes populars.
La regidora ha valorat positivament aquest programa municipal d’activitats com a eina per a l’apoderament i el lideratge femení, tan a nivell individual com col•lectiu. Igualment ha destacat que l’Ajuntament de Lleida vol consolidar el Casal de la Dona com a espai de referència per a totes les dones del municipi de Lleida i ha felicitat les assistents pel seu dinamisme i per la seva contribució en el treball en xarxa com a font de riquesa i enfortiment del moviment associatiu de dones.
Dimecres tindrà lloc la primera de les sessions del taller Cos en moviment, que consisteix en un treball corporal que millora l’elasticitat, l’equilibri, la coordinació i la memòria. Aquest taller es realitzarà el primer dimecres de cada mes. I, per altra banda, dijous començarà un altre dels tallers mensuals d’aquesta edició de l’Activa’t al Casal, Teràpia del riure, basat en tècniques, dinàmiques i exercicis per reduir l’estrès i la tensió i recuperar el benestar emocional.
Totes les activitats del programa Activa’t al Casal són gratuïtes i de lliure accés. Les dones que vulguin més informació poden adreçar-se al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), trucar per telèfon al 973 700 461 o bé consultar la web www.paeria.es/politiquesigualtat, el blog http://casaldeladona-lleida.blogspot.com o el facebook del Casal de la Dona www.facebook.casaldeladonalleida

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona