18 d’oct. 2012

El Casal de la Dona visita l’exposició d’Antonio López a la Fundació Sorigué

El Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida s’ha volgut sumar a la iniciativa de la Fundació Sorigué per tal de donar a conèixer el procés creatiu de l’obra de l’artista Antonio López, que per primer cop es pot visitar a Catalunya. En aquest sentit, i amb la finalitat de facilitar l’accés de les dones als espais i activitats culturals de la ciutat, des del Casal de la Dona s’han organitzat tres grups per assistir a les visites guiades que ofereix la Fundació Sorigué.
Unes setanta dones, acompanyades per la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, hi han participat i han pogut admirar més de mig centenar d’obres de l’artista manxec, algunes de les quals procedeixen directament del seu taller, inacabades, inèdites per a aquesta mostra. Aquesta visita s’emmarca dins el taller mensual La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal, que té com a objectiu dissenyar itineraris per la ciutat i visites guiades a equipaments fent èmfasi en la presència i el protagonisme de les dones.
Per a més informació sobre l'autor i la seva obra, podeu clicar aquí: Fundació Sorigué

A la imatge: "Prototipo de Mujer de Coslada" Figura de Mujer, Eva, 2010- Cera blanca i escaiola

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona