16 d’oct. 2012

Clausura del curs de Sensibilització i conscienciació de la violència de gènere contra les dones amb discapacitat

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha clausurat aquest matí al Casal de la Dona, el curs de Sensibilització i conscienciació de la violència contra les dones amb discapacitat. Aquest curs, adreçat a personal d’administracions públiques i a personal tècnic d’organitzacions privades, s’ha desenvolupat al llarg de tres sessions durant el mes d’octubre i tenia la finalitat d’afavorir la sensibilització i conscienciació amb la problemàtica de la violència contra les dones amb discapacitat física.
El projecte de prevenció de la violència contra de les dones amb discapacitat, s’emmarca dins del programa de prevenció de l’Obra Social Fundació “La Caixa”, “Violència, tolerància 0”, com un projecte pilot d’àmbit estatal dirigit al col•lectiu de persones amb discapacitat física i orgànica. La iniciativa parteix d’un acord de col•laboració entre La Fundació i COCEMFE, que ha permès que aquest projecte sigui aplicat a Catalunya a través de la Confederació de Dones amb Discapacitat de l’Estat Espanyol, i portat a terme per primer cop a Lleida per l’Associació Dones No Estàndards amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona