11 d’oct. 2012

15 d'octubre: DIA INTERNACIONAL DE LES DONES RURALS

Per a commemorar el Dia Internacional de les Dones Rurals, el Centre Dolors Piera us convida a les V Jornades Dones i igualtat de tracte al món rural que tindran lloc el proper dilluns dia 15 d'octubre de 16 a 20 hores a la sala de juntes de la Facultat de Ciències de l'Educació. El programa de les jornades consta de dues conferències i una taula rodona:

• Conferència: La doble contribució invisible de les dones en l'economia rural, a càrrec de Ramon Morell, professor honorari del Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida.

• Conferència: Entre premis i retallades. Les dones rurals avui, a càrrec de Marta Pallarès, geògrafa consultora en Desenvolupament Local i Estudis del Territori

• Taula rodona: Experiències en femení: Reptes i oportunitats per a les dones en l'àmbit rural. L'emprenedoria com a opció. Hi participen:
  • Montserrat Barbut, Enginyera Agrònoma, sòcia de l'empresa Cuinateca SCP i alumna del Màster Oficial Online en Agents d'Igualtat d'Oportunitats: Àmbit Rural. L'emprenedoria en el món rural: una opció de visibilitat professional de les dones
  • Dolors Boix, consellera delegada d'Agroviver. El lloc de la meva empresa a la societat
  • Roser Bombardó, sòcia fundadora de Socarrel. Socarrel: un projecte rural, jove i fet per dones
  • Ana Sirvent de Lage, Gerent de TaüllOrgànics. És possible ser emprenedora a partir dels 50 anys?
Podeu consultar el dossier de les jornades en el següent enllaç. Hi trobareu la presentació de les persones que hi participen i un resum de les intervencions.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona