10 d’oct. 2012

11 d'octubre: DIA INTERNACIONAL DE LES NENES

L’any 2009, l’ONG PLAN va presentar a la comunitat internacional una proposta per a la creació d’un dia internacional per cridar l’atenció sobre la doble discriminació, per edat i per sexe, que pateixen les nenes arreu del món. Dins la seva campanya "Por ser niñas", i amb el suport del govern del Canadà, PLAN va liderar l'esforç mundial per fer arribar aquesta proposta fins a l'ONU. A finals de 2011, L’Assemblea General de les Nacions Unides va acordar fer oficial la declaració de l’11 d’octubre com a Dia Internacional de les Nenes.

Demà 11 d’octubre es commemora, doncs, el primer Dia Internacional de les Nenes, amb la finalitat de donar visibilitat a milions de nenes que viuen en situació de vulnerabilitat i sense accés a l’educació, fet que les condemna a la pobresa de per vida.
 
Podeu consultar més informació sobre aquest tema en els enllaços següents:

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona