19 de juny 2012

Sessió informativa sobre la convocatòria per a la concessió de microcrèdits per a dones emprenedores

Aquest matí al Casal de la Dona ha tingut lloc una sessió informativa adreçada a les dones amb voluntat de tirar endavant un projecte empresarial al municipi de Lleida i sol·licitar la concessió d’un microcrèdit per a dones emprenedores.
La sessió, organitzada per la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, amb la col·laboració del Consorci de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lleida, ha tingut com a objectiu donar a conèixer les bases reguladores de la convocatòria, les característiques i condicions dels microcrèdits, els requisits que han de complir les dones interessades i la documentació a presentar.
L’Ajuntament de Lleida disposa d’una partida pressupostària de 400.000 € per a aquesta convocatòria de 2012 de concessió de microcrèdits per afavorir l’autocupació femenina i la creació d’empreses promogudes per dones. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 9 de juliol. Les interessades poden demanar més informació al Casal de la Dona, plaça Fanalets de St. Jaume, s/n o per telèfon al 973 700 461.
També es pot consultar tota la documentació i fer els tràmits on line a través del següent enllaç:


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona