27 de juny 2012

La pianista japonesa Akiko Ebi, a l'Auditori Enric Granados

La pianista Akiko Ebi, de prestigi mundial,  obre aquest dissabte 30 de juny, els actes del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes amb un recital que tindrà lloc a les 20 h, a la sala 2 de l'Auditori Enric Granados. La intèrpret oferirà peces de Schubert, Liszt, Debussy i Ravel.
La carrera d'Akiko Ebi va fer el salt internacional el 1975, quan va guanyar el Gran Premi del Concurs Marguerite Long de París, en què, a més, va rebre una distinció especial atorgada per Arthur Rubinstein. Al llarg de la seva carrera, també ha obtingut el primer premi del Concurs Nacional de Piano al Japó i ha estat disc d'or al seu país en diverses ocasions. Així mateix, ha estat distingida amb el premi de la Societat Chopin del Japó i el govern francès la va nomenar “Cavaller de les Arts i de les Lletres”.
Akiko Ebi duu una intensa activitat internacional des de fa trenta anys. Ha enregistrat les integrals d'Estudis, Preludis, Nocturns i Impromptus de Chopin. El seu duo de piano amb Martha Argerich ha actuat en moltes ocasions en diferents països del món. És presidenta de la Yokohama City Internacional Piano Competition 2012. Entre el professorat d'Akiko Ebi, figura el prestigiós pianista italià Aldo Ciccolini, que va actuar a l'Auditori Enric Granados l'any 2009.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona