28 de maig 2012

28 de maig, DIA INTERNACIONAL D'ACCIÓ PER LA SALUT DE LES DONES

Amb motiu de la celebració, avui 28 de maig, del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, des de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat - Centre d'Informació i Atenció a les Dones i Casal de la Dona de l'Ajuntament de Lleida, donem suport a totes aquelles iniciatives que promoguin la salut de les dones i posin en marxa actuacions per a la promoció d'hàbits alimentaris saludables, la pràctica regular d'activitat física, la prevenció i detecció precoç de malalties, en especial les que més afecten a les dones. També posem especial èmfasi en la difusió dels diferents recursos i serveis en matèria de salut existents al municipi de Lleida, mitjançant el taller mensual Espai Salut del programa Activa't al Casal i l'espai informatiu Dones i Salut, previst durant la jornada de l'Aplec de les Dones.
Per altra banda, també us convidem a participar en la jornada "Dones: teixint lligams, teixint salut", que tindrà lloc al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n) el proper dimecres 30 de maig de 9.30 a 13.30 h. Aquesta jornada està organitzada per l'Associació LIKA, amb el suport de l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l'Ajuntament de Lleida.
La inscripció és gratuïta i podeu fer-la telefonant al 689 490 391 o enviant un correu electrònic a info@associaciolika.org


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona