30 de maig 2012

El Casal de la Dona acull la jornada Dones: teixint lligams, teixint salut

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, acompanyada de la presidenta de l’Associació LIKA, Yolanda Bardina, i de la representant de l’Institut Català de les Dones, Carme Castelló, ha donat la benvinguda a la trentena de persones que han participat aquest matí en la jornada Dones: teixint lligams, teixint salut al Casal de la Dona.
Aquesta jornada, organitzada per LIKA amb la col·laboració de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida i amb el suport de l’ICD, per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones (28 de maig), tenia com a objectiu posar en relació diferents entitats i associacions de dones que treballen la salut com a eix transversal en les seves actuacions. Igualment ha servit per obrir espais de reflexió entre les persones assistents sobre la importància de millorar la pròpia salut i també per aprofundir en el concepte del gènere com a factor clau en la percepció de salut i benestar de les dones.
La jornada ha consistit en una taula rodona en què han intervingut diferents ponents en representació del Centre d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) de l’Ajuntament de Lleida, de DonaBalàfia Associació, d’Anti-Sida de Lleida, de Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida i de l’Associació d’Amics de l’Ofici de Viure. Després de les ponències s’han realitzat tallers pràctics sobre Esport, Imatge, Dol, Autoestima i Meditació. Finalment, en la cloenda s’ha posat de manifest la importància de reforçar la xarxa d’entitats de dones i de salut.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona