25 de maig 2012

Presentació de la revista POETARI a la Fundació Vallpalou

La Fundació Vallpalou ens convida a la presentació de la revista POETARI (Curbet Edicions) que tindrà lloc divendres 25 de maig a les 18 h a la seu de la Fundació, carrer Roger de Llúria, 2, baixos.
L’acte comptarà amb les intervencions dels poetes Quim Curbet, Lluís Calvo, Josep M. Sala-Valldaura, Anton Not, Jordi Prenafeta i de les poetes
  • Rosa Fabregat (Cervera, 1933) Poeta i novel·lista. Enguany s’ha publicat el segon volum de la seva poesia: La temptació de vol: Obra poètica 1994-2011 (Pagès, 2012). Per a més informació:
  • Vinyet Panyella (Sitges, 1954)  Ella mateixa es defineix així: “Sóc dona d’arts i lletres. Poeta i escriptora. Curadora d’exposicions d’art.” El seu darrer llibre de poesia és Sang presa (Columna, 2011). Té un bloc molt actiu en què parla d’art i de lletres: http://quaderndeterramar.blogspot.com.es/     Per a més informació:
  • Mireia Vidal-Conte (Barcelona, 1970) Poeta, escriptora i traductora. El seu darrer llibre de poesia és Orlando natural (LaBreu, 2010). També té un bloc molt actiu en què parla de poesia i literatura: http://www.mireiavidal-conte.blogspot.com.es/    Per a més informació:





Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona