26 d’abr. 2012

El Casal de la Dona visita la Fundació Sorigué

Una cinquantena de dones van assistir ahir a la visita guiada a la Fundació Sorigué, organitzada pel Casal de la Dona en el marc del taller mensual La ciutat amb la mirada de les dones del programa Activa’t al Casal.
Aquesta visita tenia un triple objectiu: d’una banda conèixer la funció social d’aquesta entitat, pionera en l’aplicació de polítiques de responsabilitat social corporativa i el desenvolupament d’activitats socials i educatives. D’altra banda, les dones van descobrir el vessant cultural de l’entitat a través del guiatge de Teresa Balasch per la Col·lecció d’Art Contemporani de la Fundació Sorigué, formada per més de 200 obres amb un important rerefons social i amb noms d’artistes de renom, tant a nivell nacional com a nivell internacional. Finalment, la visita va permetre posar en relleu les aportacions de les dones en el món de la història de l’art, sovint desconegudes.

 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona