25 d’abr. 2012

La regidora M. Rosa Ball visita el Grup de Dones de Butsènit

La regidora M. Rosa Ball va visitar el passat dia 17 d’abril el Grup de Dones de l’Associació Veïnal de Butsènit. Aquesta visita s’emmarca en la roda de contactes que la regidora està mantenint amb totes les entitats de dones a fi de donar-los suport i enfortir el teixit associatiu femení.
De la visita a Butsènit la regidora va destacar la importància de la tasca de les dones de l’Horta, ja que malgrat viure en un entorn on els habitatges estan molt dispersos entre si, han sabut mantenir vius els costums i les trobades setmanals dedicades a fer manualitats, planificar activitats, compartir inquietuds, en definitiva... fer xarxa.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona