27 d’abr. 2012

Taller L'advocada respon... a Pardinyes

Aquest dijous 26 d'abril el Casal de la Dona ha traslladat la seva activitat al Centre Cívic de Pardinyes, amb la col·laboració del Grup de Dones de Pardinyes. La sessió del taller  L'advocada respon... d'aquest mes, a la qual van assistir una vintena de persones, va anar a càrrec de l'advocada i assessora fiscal Rosina Guiu, que va explicar els diferents conceptes, apartats i novetats de l'actual campanya de la declaració de la renda  2011 en relació amb excercicis fiscals anteriors.
La regidora M. Rosa Ball va cloure la sessió agraint la col·laboració de Rosina Guiu i de les persones integrants de la Junta directiva d'Orvepard i del Grup de Dones de Pardinyes.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona