19 de març 2012

Èxit de participació

L'alcalde, Àngel Ros, i la regidora M. Rosa Ball van presidir l'acte d'homenatge a les mestresses de casa i la desfilada de moda a càrrec de les alumnes dels tallers de costura de les entitats de dones del municipi de Lleida, i van coincidir a reconèìxer la importància de la feina de les mestresses de casa, com a sostenidores de la vida familiar i també com a impulsores del teixit associatiu femení.

L'Auditori Municipal Enric Granados es va emplenar de públic que va participar i gaudir d'aquest l'homenatge visualitzat a través de tres actuacions de dansa contemporània a càrrec de Muvmentics- Grup d'expressió corporal del Club Inef. Durante l'acte també va tenir lloc la desfilada de moda de les alumnes dels tallers de costura, amb la participació de prop de 150 dones vinculades a les entitats de dones.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona