19 de març 2012

Debat sobre la perspectiva de gènere en el món de l'art i la cultura

Cada segon dimarts de mes, el Teatre de l'Escorxador organitza l'Escorxadebats, amb l'objectiu d'aplegar diferents persones per debatre i reflexionar sobre temes diversos. Aquest mes de març, el tema a tractar va ser la perspectiva de gènere en el món de l'art i la cultura. Maite Ojer va ser l'encarregada de moderar i dinamitzar el debat, que també es podia seguir per twitter.

Us adjuntem un tweetdoc amb les piulades de l’Escorxadebats del dimarts 13 de març de 2012, sobre la perspectiva de gènere en el món de l'art i la cultura. Hi trobareu comentaris i enllaços.http://www.tweetdoc.org/View/38665/La-perspectiva-de-g%C3%A8nere-en-l'art-i-la-cultura
Recordeu que també trobareu tota aquesta informació al bloc:
http://teatreescorxador.blogspot.com/p/escorxadebats.html
Podeu seguir debatent, participant i llegint a: http://artsensepapers.blogspot.com
Gràcies per la vostra participació.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona