15 de nov. 2018

El Casal de la Dona visita l’exposició Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat


Una vintena d’usuàries de les activitats del Casal de la Dona, acompanyades per un grup de persones usuàries de la Llar de Sant Joan de Déu, han assistit aquest dijous a una visita guiada a l’exposició "Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat", una sèrie de fotografies instal·lades al Pati del Palau de la Paeria, procedents de l’Arxiu d’UNRWA, declarat part del registre de la Memòria del Món de la UNESCO.

La visita ha estat organitzada pel Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida en el marc del taller La ciutat amb la mirada de les dones del programa Activa’t al Casal, a proposta de l’entitat UNRWUA – Agència de Nacions Unides per als Refugiats de Palestina.

La mostra fotogràfica fa un recorregut pels 70 anys que porta fora de casa seva la població refugiada de Palestina a Cisjordània i la Franja de Gaza, Síria, el Líban i Jordània, obtenint, a través de cada imatge, un testimoni de dignitat i resiliència d'aquesta població, especialment de les dones palestines.  La mostra es podrà veure fins al 26 de novembre al pati de la Paeria.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona