16 de març 2017

Lliurament del X Premi Mila de Periodisme


 Aquest dimecres ha tingut lloc, al Saló de Plens de la Paeria, l'acte de lliurament del Xè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida


Daniela Frechero
ha guanyat el premi en la categoria de fotoperiodisme amb el reportatge “Slum Soccer: las chicas poderosas del fútbol indio”, publicat a El País Planeta Futuro el 15 de desembre de 2016. 
Elianne Ros ho ha fet en la categoria de premsa escrita, amb “Talons per conveni”, publicat a La Vanguardia, el 5 de juny de 2016. 
I Emanuela Zuccalà s’ha emportat el guardó en la categoria de mitjans digitals per “UNCUT (sense talls) - La lucha de las mujeres contra las mutilaciones genitales femenines”, publicat al diari digital El País digital el 5 de febrer de 2016. El premi en la categoria audiovisual ha estat declarat desert.

Podeu veure els reportatges premiats a través del següent enllaç: 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona