5 de febr. 2016

Rècord de treballs rebuts candidats per al IX Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

Aquest dijous la regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, i el president del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena, s’han reunit al Casal de la Dona, per fer l’obertura dels treballs presentats al IX Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert a tots els treballs publicats durant l’any 2015 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

En aquesta novena convocatòria edició, opten al premi un total de 25 treballs (5 més que en la darrera edició): 9 en la categoria de premsa escrita, 5 en la d’audiovisual, 1 en la de fotoperiodisme i 10 en la de mitjans digitals. Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la primera setmana de març. Estarà presidit per Sara Mestres i format per Rafa Gimena, una periodista lleidatana designada per Col·legi de Periodistes, una representant del Consell Municipal de les Dones, una periodista guardonada en alguna de les edicions anteriors del premi i una tècnica de la Unitat Tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. El nom de les persones que integraran aquest jurat es publicarà properament al web de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat www.paeria.es/politiquesigualtat
El lliurament del IX Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida i de la XI Beca de recerca Cristina de Pizan, es farà al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona