4 de febr. 2016

Espai Salut sobre donació i trasplantament d'òrgans a Magraners

Aquest dimecres 3 de febrer, el Grup de Dones de Magraners ha acollit a la seva seu la xerrada sobre La donació i el trasplantament d'òrgans, organitzada pel Casal de la Dona en el marc de l'Espai Salut, un dels Tallers Itinerants del programa Activa't al Casal. Hi han assistit una trentena de dones. 
La xerrada, l'ha impartit la Dra. Mariona Badia, coordinadora de trasplantaments de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i membre de l'OCATT. La Dra. Badia ha explicat què significa ser donant i ha parlat de la donació com l'acte de generositat més gran que pot fer qualsevol ésser humà. També ha explicat quin és el procés donació-trasplantament. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona