24 de febr. 2016

L’advocada respon... del programa Activa’t al Casal dedicada als drets laborals de les dones

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, ha assistit a la xerrada sobre Els drets laborals de les dones, que amb motiu de la commemoració, avui 22 de febrer, del Dia Europeu per la Igualtat salarial entre dones i homes, ha tingut lloc en el marc del cicle mensual de xerrades L’advocada respon... del programa Activa’t al Casal. En aquesta ocasió, l’activitat, a la qual han  assistit una vintena de dones, s’ha traslladat al Centre Cívic de Pardinyes, a petició del Grup de Dones de Pardinyes.
L’advocada designada per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida per impartir aquesta xerrada, Sandra Pérez Huerta, ha explicat quins són els drets de les dones en l’àmbit laboral i ha detallat els diferents permisos vigents per embaràs de risc, maternitat, lactància, incapacitats temporals per motius de salut, accidents laborals, vacances, conciliació de la vida personal, familiar i laboral, salaris, drets específics per a les dones en situació de violència masclista, prevenció de l’assetjament sexual i/o per motiu de sexe, etc.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona