24 de des. 2015

Cloenda de l’Espai de creixement personal per a dones

Aquest dimarts 22 de desembre, ha tingut lloc la cloenda de les dues darreres edicions de lEspai de creixement personal per a dones, al Casal de la Dona. Entre els mesos d’octubre i desembre hi han assistit una quarantena de dones, entre el grup de matí i el de tarda.
LEspai de creixement personal per a dones, conduït per Maria Mesalles, psicòloga del Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones – CIAD de l’Ajuntament de Lleida, s’ha desenvolupat en deu sessions setmanals, mitjançant un treball dinàmic i participatiu en què les mateixes dones han aportat els seus recursos personals, amb el suport teòric per part de la professional que ha dinamitzat el grup per facilitar un aprenentatge multidireccional.
Aquest espai és un projecte promogut des del CIAD, amb l’objectiu de donar eines a les dones per al creixement personal, l’apoderament, l’autoestima, la gestió de les emocions i les habilitats socials, des d’una perspectiva de gènere i amb un treball integral tenint en compte totes les dimensions de la persona: social, intel·lectual, emocional, física i espiritual. Està previst que de gener a març de 2016 es posi en marxa una nova edició, així com un segon nivell per aprofundir en els temes tractats.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona