14 de maig 2015

Cloenda del taller Alimentació saludable

La regidora de Drets Civils, Cooperació i  Igualtat, M. Rosa Ball, i el director l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Gregori Canalias, han assistit aquest dimecres a la sessió de cloenda del taller Alimentació saludable, que ha tingut lloc al Casal de la Dona i en què han participat una quarantena de dones. M. Rosa Ball ha agraït a l’equip de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida la col·laboració amb el Casal de la Dona i ha felicitat el director pel 25è aniversari de la creació d’aquesta escola.
 Alimentació saludable és un dels tallers del programa Activa’t al Casal, que s’ha realitzat de forma mensual amb la col·laboració de diverses entitats, i ha comptat amb l’assistència de prop de 400 dones, entre octubre i maig.  El taller que consisteix en una xerrada i una demostració culinària amb l’objectiu de promoure unes pautes alimentàries saludables, els productes locals i de proximitat i el consum responsable.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona