25 de nov. 2013

L’advocada respon... dedicada als drets de les dones que pateixen violència masclista

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha presentat aquest dilluns la xerrada mensual del cicle L’advocada respon... de l’Activa’t al Casal, que ha tingut lloc a la seu de la Vocalia de la Dona de l’AV Barri de Noguerola, i a la qual han assistit una quarantena de dones. 

La xerrada, impartida per la lletrada Anna Nadal, adscrita al Torn d’Ofici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, ha tractat el tema El dret a la justícia gratuïta i torn d’ofici: l’atenció a les dones víctimes de violència masclista, amb motiu de la commemoració del 25 de novembre Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. L’advocada ha explicat què és la violència de gènere o masclista, a diferència de la violència domèstica, quins drets tenen les dones víctimes i com se les atén i se les protegeix des de l’àmbit jurídic.
 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona