21 de març 2013

PREMI AURORA GÓMEZ 2013 a la lluita feminista en l'àmbit laboral

La Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya ha obert la convocatòria de la quarta edició, 2013, del Premi Aurora Gómez, a la lluita feminista en l’àmbit laboral.
El premi es concedeix a persones, col·lectius, entitats o organitzacions socials que s’hagin distingit per les seves actuacions en el món laboral i sindical per eradicar o disminuir les discriminacions per raons de gènere que es donen en aquests àmbits i, al mateix temps, atorgar valor al treball de les dones.
Porta el nom de la destacada dirigent sindical Aurora Gómez (1951-2006), que va dedicar una bona part de la seva vida a lluitar pels drets de les dones i la gent treballadora. 
El termini de presentació de candidatures acaba el 30 d’abril de 2013.
Cliqueu aquí per consultar les bases del Premi. Per a més informació podeu consultar el web de la Fundació www.fciprianogarcia.ccoo.cat


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona