7 de març 2013

Xerrada "Grans pensadores, grans dones " a Grenyana


La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, va presidir ahir al vespre la xerrada “Grans pensadores, grans dones”, organitzada per l’AV de la Partida de Grenyana i Limítrofs amb la col·laboració del Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones de l’Ajuntament de Lleida, en el marc dels actes en commemoració del Dia Internacional de les Dones.


La xerrada estava dedicada a fer un reconeixement a les dones que al llarg de la història han destacat per les seves valuoses contribucions al món de la filosofia i el pensament; dones que, malgrat ser unes grans desconegudes perquè els llibres d’història sovint les han obviat, són un referent en aquest àmbit.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona