6 de març 2013

Dones i versos amb accent lleidatà

En el marc dels actes en commemoració del Dia Internacional de les Dones, una cinquantena de persones van assistir ahir al vespre al recital Dones i versos amb accent lleidatà, que va tenir lloc al Cafè del Teatre.

L’acte estava organitzat pel Servei d’Intervenció Especialitzada de Lleida (SIE) de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Centre d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) de l’Ajuntament de Lleida, i va comptar amb la presència de la directora del SIE, Cristina Vidal i de la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball. Tenia per objectiu posar de manifest el poder de les paraules, mitjançant la poesia, com a eina de transformació social i de sensibilització envers una societat més igualitària.

Al llarg del recital, dones de les entitats i grups de dones del municipi i poetes locals van unir les seves veus per recitar tant poemes d’autoria pròpia, com altres d’autors i autores conegudes, que tracten temes com la desigualtat de gènere, la violència masclista, la bretxa salarial o l’apoderament femení.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona