31 de gen. 2013

El taller itinerant L'advocada respon... al Centre Cívic de Democràcia

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, va presidir ahir a la tarda una xerrada informativa sobre El fons de garantia de pensions i prestacions, en el marc del taller L'advocada respon... del programa Activa't al Casal.  Aquest taller, que forma part dels itinerants, va tenir lloc al Centre Cívic de Democràcia, a petició de la Vocalia de Dones de l'AV del Barri de Noguerola.

La xerrada, que va comptar amb la presència de 45 dones, la va impartir Cristina Argilès, advocada i vicepresidenta de la Comissió de Família de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Lleida, que va informar les assistents sobre les característiques d'aquest fons adreçat a dones que no estan percebent les pensions per part de les seves exparelles, els requisits per sol·licitar-lo i els tràmits administratius. Tot seguit hi va haver un torn de paraules perquè les interessades poguessin exposar dubtes o altres consultes.
La propera xerrada del taller L'advocada respon... tindrà lloc el 27 de febrer a la seu de la Casa de Andalucia, a petició de l’Àrea de la Dona d’aquesta entitat, i tractarà sobre Els drets laborals de les dones. L’acte està obert a totes les persones interessades en el tema. Més informació al Casal de la Dona (Pl. Fanalets de St. Jaume, s/n,  telèfon  973 700 461.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona