30 de gen. 2013

Beques Google ANITA BORG


La directora de Google per al sud d’Europa, Sra. Bàrbara Navarro, informa sobre les beques Google Anita Borg:

Anita BorgAnita Borg ( 1943 - 2003) va ser fundadora de l'Institute for Women and Technology i va dedicar la seva vida a revolucionar la forma en què pensem sobre la tecnologia i a remoure les barreres que en dificulten l'accés a les dones. La seva audàcia i motivació segueixen inspirant generacions per convertir-se en líders i participants actives en l'àmbit de la tecnologia. 

Una lluita que avui continua i a la qual Google ha volgut donar suport amb la convocatòria d'aquestes beques, que tenen com a objectiu animar les dones a participar en el món de la informàtica i la tecnologia, perquè desenvolupin el seu talent de manera que la resta de la societat pugui beneficiar-se de la seva creativitat i enginy.

En total, 40 beques de 7.000 euros per al curs acadèmic 2013/2014, dirigides a dones d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica, estudiants de llicenciatura o postgrau en aquestes àrees que, a més, podran beneficiar-se d'una altra sèrie de tallers i activitats que es desenvoluparan dins el mateix programa. 

El termini per a la inscricpió és obert fins al 8 de febrer. Tota la informació està disponible en aquesta adreça electrònica: 

Per a qualsevol consulta o pregunta específica que no pugui ser satisfeta al web de referència us hi podeu posar en contacte a l’adreça electrònica següent: anitaborgscholars-emea@google.com

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona