19 de des. 2012

Taller d’Alimentació saludable al Casal de la Dona a càrrec de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, M. Rosa Ball, i el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Gregori Canalias, han presentat la sessió del taller Alimentació saludable del mes de desembre, que ha tingut lloc aquesta tarda al Casal de la Dona, i a la qual han assistit prop de 60 dones. M. Rosa Ball i Gregori Canalias han destacat i agraït la col•laboració mútua entre les dues entitats en la realització d’aquest taller mensual, durant el curs 2012/2013 del programa Activa’t al Casal. Així mateix, han coincidit en la importància de l’intercanvi intergeneracional en l’àmbit de l’alimentació, tant per les valuoses aportacions de les dones com per la voluntat de la gent jove de redescobrir tradicions i receptes.
El taller Alimentació saludable té l’objectiu de fomentar pautes alimentàries saludables, promoure els productes de proximitat i el consum responsable, així com difondre una manera de cuinar a l’abast de totes les persones. Totes les sessions d’aquest curs, fins al mes de maig, les impartirà un professor de l’Escola d’Hoteleria i Turisme acompanyat d’alumnes de l’escola. Es realitza un cop al mes a la sala polivalent del Casal de la Dona (Pl. Fanalets de St. Jaume, s/n) i hi participa una mitjana de 45 dones en cada sessió.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona