5 de nov. 2012

HOMENATGE A PEPITA CERVERA

Concertista de piano, compositora, musicòloga i pedagoga, nascuda a Lleida, que va morir a Madrid el 24 de desembre de 2010.

Podeu llegir més dades sobre la seva vida al llibre escrit per la seva filla i alumna, Teresina Jordà i publicat per Editorial Milenio: Pepita Cervera. Anécdotas y vivencias




ACTES PREVISTOS A LA CIUTAT DE LLEIDA
  • Divendres 9 de novembre a les 19 h al Paranimf de la Universitat de Lleida (Pl. Víctor Siurana, 1)
Recordant Pepita Cervera, acte literari i concert de piano a càrrec de Teresina Jordà, amb la col•laboració de Pablo Rueda i Verònica i David Jordà.


  • Dissabte 10 de novembre a les 18 h
Inauguració de la Plaça Pepita Cervera (entre l'església romànica de Sant Martí i La Panera)


  • Dissabte 10 de novembre a les 19.30 h a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.
A Pepita Cervera - Cromatismo poético, visual y sonoro, acte poètic i musical, a càrrec Mari Cruz Nevot, intèrpret i autora del guió literari, i de Teresina Jordà, autora i intèrpret de la producció musical. Hi col•laboren Merxe Lladòs, rapsoda, Pablo Rueda, Verònica i David Jordà, concertistes de piano.
Es projectarà el vídeo del director de cinema Carlos Grau “Pepita Cervera, Imágenes y sonidos”.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona