16 de nov. 2012

El Casal de la Dona visita l'exposició "Catalunya Bombardejada"

Una cinquantena de dones, acompanyades per la regidora M. Rosa Ball, han visitat l'exposició "Catalunya Bombardejada", instal·lada aquests dies al Museu del Palau de la Paeria, organitzada pel Memorial Democràtic amb motiu del 75è aniversari dels bombardejos a la població civil i les infraestructures catalanes.
La visita ha servit, per una banda, per conèixer de més a prop les conseqüències d'aquests bombardejos, especialment el que va destruir la ciutat de Lleida durant la Guerra Civil, i per l'altra el paper de les dones en aquella època, així com la capacitat de resiliència col·lectiva. 
Paral·lelament, les assistents van redescobrir l'origen i els diferents usos de les instal·lacions del Museu del Palau de la Paeria, al llarg de la història d'aquest edifici emblemàtic de la ciutat de Lleida.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona