3 de set. 2012

Presentació de la VII edició del programa ACTIVA'T AL CASAL

Aquest matí, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i del regidor de Serveis Socials i Ocupació, Josep Presseguer, ha presentat la nova programació de l'Activa't al Casal 2012/2013.

                                                  
Aquest programa gratuït d'activitats s'iniciarà el dilluns 8 d'octubre amb el taller Descobrint Fortaleses, a càrrec de Montse Morera i finalitzarà el 30 de maig. Està obert a totes les dones del municipi de Lleida. Totes les interessades s'hi poden inscriure personalment al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n) per correu electrònic a l'adreça politiquesigualtat@paeria.cat o bé per telèfon al 973 700 461.
Per consultar el programa sencer d'activitats cliqueu damunt de la imatge:


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona