7 de juny 2012

400 dones participen en l'Aplec de les Dones

 L'Aplec de les Dones, organitzat pel Casal de la Dona - Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l'Ajuntament de Lleida, va tenir lloc ahir al Pavelló 4 de la Fira. És una jornada que es realitza des de l'any 1994 i està dedicada a les dones del moviment associatiu del municipi de Lleida per fomentar l'intercanvi d'experiències entre les diferents entitats de dones i consolidar el teixit associatiu femení. Aquesta jornada s'emmarca també dins les accions de commemoració del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, que es va celebrar el passat 28 de maig.
Al llarg del matí, les participants van gaudir dels diferents circuits d'activitats, programats per promoure la salut de les dones, mitjançant els tallers específics de Salut i Esport, Salut i Medi ambient i Salut i expressió corporal i teatral. Igualment, totes van poder consultar els diferents materials exposats en l'espai Dones i Salut, sobre recursos i serveis en matèria de salut per a les dones. Després dels tallers participatius, hi va haver una estona d'animació musical, un dinar de germanor i ball.
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, van saludar les assistents i les van felicitar pel seu dinamisme i per la seva implicació i aportacions a les diferents vocalies i entitats de dones de la ciutat.    

                                        

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona