16 de maig 2012

Elisenda Santacreu i Mercè Freixinet convidades del curs Connecta amb l’abundàcia

El passat dilluns 14 de maig, el curs impartit per Sara Solans, Connecta amb l’abundància, va comptar amb dues convidades excepcionals: Elisenda Santacreu, dissenyadora de joies i empresària lleidatana amb una consolidada i reconeguda trajectòria, i Mercè Freixinet, directora de CaixaForum Lleida, també amb una llarga trajectòria en aquesta institució i en el món de la cultura a la nostra ciutat.
Les dues van compartir amb les alumnes del curs les seves experiències, l’una com a emprenedora i l’altra com a professional directiva. Al llarg del seus relats vam conèixer anècdotes tan interessants com la que va permetre, l’any 1992, iniciar el projecte de restauració dels Tapissos de la Seu Vella, culminat el maig de 2010. També vam conèixer de primera mà la complexitat de la creació de col·leccions de joieria i la vessant encara més complexa dels circuits comercials d’aquests objectes fruit de l’art, la capacitat creativa, l’artesania, l’habilitat i l’ofici.
Les dues experiències van mostrar exemples concrets de situacions de dificultat superades amb innovació, enginy i perseverança, des d’àmbits tan diversos com la petita empresa i la gran institució cultural. La sessió va permetre aprofundir en els objectius del curs: fer emergir les capacitats que tenim totes les persones d’afrontar reptes en moments complexos com l’actual, en particular, en contextos empresarials i directius.
El curs Connecta amb l’abundància finalitzarà el proper dia 21 de maig i forma part del programa +Activa’t, en el marc del suport que el Casal de la Dona ofereix a les dones en l’àmbit laboral i de l’emprenedoria.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona