13 d’abr. 2012

El Casal de la Dona acull una xerrada sobre el Parkinson

Amb motiu del Dia Mundial de la malaltia del Parkinson, i dins el taller Espai Salut, del programa Activa’t al Casal, ahir a la tarda el Casal de la Dona va acollir una xerrada sobre aquesta malaltia, amb la col·laboració de l’Associació Parkinson de les Terres de Lleida. A la xerrada hi van assistir la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i el regidor de Salut Pública, Oriol Yuguero i va comptar amb l’assistència d’una vintena de dones.La presidenta de l’Associació Parkinson de les Terres de Lleida, Rosa Canosa, va parlar sobre les activitats de l’associació i després familiars i persones afectades van aportar el seu testimoni en saber el diagnòstic, van explicar com viuen l’evolució de la malaltia i com han après a conviure amb el Parkinson. Durant el mes d’abril el Casal de la Dona, dins el seu programa d’activitats, ha programat dues sessions del taller L’advocada respon... La primera tindrà lloc el proper dijous 19 d’abril al Casal de la Dona i tractarà sobre el Nou codi de consum: drets i deures de les empreses; la segona està prevista per al dijous 26 d’abril, tractarà sobre La campanya de la declaració de renda 2011 i, amb la col·laboració del Grup de Dones de Pardinyes, aquesta xerrada es traslladarà al Centre Cívic de Pardinyes, amb la voluntat d’atansar les activitats del Casal de la Dona als barris.
La inscripció a les activitats és gratuïta i es pot fer presencialment al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), per telèfon al 973 700 461 i per correu electrònic a l’adreça
politiquesigualtat@paeria.es

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona