18 d’abr. 2012

Curs d’Autodefensa per a dones al Casal de la Dona

M. Rosa Ball, regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, ha inaugurat aquesta tarda el curs d’Autodefensa per a dones, organitzat des del Casal de la Dona, al qual s’hi han inscrit vint dones d’edats compreses entre els 20 i els 56 anys.
El curs, inclòs en el programa +Activa’t, té una durada de 8 hores i l’imparteix Karin Konkle, llicenciada en Estudis del Gènere per la Universitat de Columbia (Nova York) i reconeguda com a professora d’arts marcials i autodefensa per la Generalitat de Catalunya. L’objectiu del curs és treballar amb la connexió entre el cos i la ment per millorar la capacitat de les dones de defensar-se davant possibles atacs o agressions, mitjançant tècniques per mantenir la calma i percebre correctament el que passa al voltant. Karin Konkle planteja l’autodefensa dins un context social per mirar d’adaptar costums físics, emocionals i intel·lectuals i, d’aquesta manera, augmentar la pròpia seguretat.
La propera setmana, s’iniciarà, també al Casal de la Dona, el curs Connecta amb l’abundància, adreçat a dones emprenedores i professionals autònomes o directives d’empresa, que té com a objectiu facilitar eines per a la gestió de l’estrès en èpoques de canvis personals o professionals, a través de l’art, la relaxació i la reflexió en grup. La inscripció a les activitats és gratuïta i es pot fer presencialment al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), per telèfon al 973 700 461 i per correu electrònic a l’adreça politiquesigualtat@paeria.es

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona