1 de març 2012

El Casal de la Dona visita el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny

Una seixantena de dones, acompanyades per la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, van fer ahir a la tarda una visita guiada al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny. La visita, organitzada pel Casal de la Dona, en col·laboració amb el Consorci de Promoció Econòmica de Lleida, dins el taller La ciutat amb la mirada de les dones del programa Activa’t al Casal, tenia com a objectiu incorporar la perspectiva de gènere a la difusió d’aquest equipament de la ciutat.
L’activitat va consistir en un recorregut guiat per una tècnica del parc que va explicar com s’ha anat fent la recuperació del turó, la incorporació d’elements arquitectònics en els edificis de Gardeny, que en garanteixen la sostenibilitat mediambiental i el seu ús actual. Així mateix, la regidora va destacar la importància que Lleida disposi i potenciï aquest espai com a centre neuràlgic empresarial, generador de llocs de treball en els sectors de la ciència i la tecnologia i, per tant, motor de la promoció econòmica de la ciutat.
La visita es va completar amb una xerrada a càrrec de la historiadora Bea Miró sobre les dones i la ciència. Va ressaltar la progressiva incorporació de les dones en aquest àmbit, destacant tant les que la història ha mantingut invisibles, com les que han estat guardonades amb un Premi Nobel, i sobretot, la importància de les seves investigacions en els avenços cièntífics.
La propera visita del taller La ciutat amb la mirada de les dones es farà el dimecres 28 de març al Castell dels Templers de Gardeny. La inscripció a les activitats es pot fer presencialment al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), per telèfon al 973 700 461 i per correu electrònic a l’adreça
politiquesigualtat@paeria.es

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona