7 de juny 2009

Prop de 3000 puntaires omplen els Camps Elisis

Prop de 3000 puntaires provinents de Catalunya, diferents punts d'Espanya i Europa omplen els Camps Elisis.

Èxit de la primera trobada de puntaires a Lleida amb prop de 3000 participants que han plenat de gom a gom els Camps Elisis des de primera hora del matí. L'alcalde Àngel Ros, acompanyat de les tinentes d'alcalde Montse Parra i Dolors Arderiu, han saludat els participants en la trobada i han oficialitzat la celebració d'una jornada festiva a l'entorn d'una activitat tradicional que aplega un públic nombrós.
El paer en cap ha agraït els participants la seva presència a Lleida i a l'Associació Catalana de Puntaires la seva empenta en l'organització de la trobada. Ros ha destacat el treball de detall, la creativitat i l'art que s’amagava darrera de cada punta de coixí que es realitza amb els boixets. En aquest sentit, ha recordat la llarga tradició dels Camps Elisis per acollir esdeveniments de caire artístic i cultural " a la glorieta hi va tocar Enric Granados" i ha remarcat que el parc continua essent un marc idoni per acollir esdeveniments com la Diada de la Puntaire 2009.
Com a activitats paral·leles s'han programat una ballada de sardanes amb la Bellpuig Cobla i una cercavila de cloenda amb la colla gegantera del Col·lectiu Cultural Cappont. Durant tot el dia, el públic visitant podrà contemplar les 47 paradetes amb tot el material que es requereix per realitzar puntes de coixí i brodats.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona