5 de juny 2009

22a Diada de la Puntaire

En l’Assemblea de l’Associació Catalana de Puntaires celebrada el 26 de gener de 2008, Lleida fou escollida per ser la seu de la 22a. Diada de la Puntaire 2009. Des d’aquell moment, ens vam posar a treballar en un projecte engrescador per a la ciutat que culminarà un periode festiu i de celebracions, ja que els caps de setmana anteriors es celebren a Lleida altres activitats imporants, com la Fira de Titelles, la Festa Major, la Festa de Moros i Cristians o l’Aplec del Caragol, a les quals també us convidem.
La 22a. Diada de la Puntaire tindrà lloc el diumenge dia 7 de juny als Camps Elisis, un parc urbà, centre de moltes activitats i festes de la ciutat. L’activitat es durà a terme a l’aire lliure en aquest marc incomparable, tot i que en previsió de mal temps, que esperem que no sigui així, comptem amb amplis espais als pavellons de Fira de Lleida, també ubicada en el parc.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona