3 de març 2009

PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA D'ACTES AMB MOTIU DE LA COMMEMORACIÓ DEL 8 DE MARÇ

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Neus Brocal, ha presentat aquest migdia els actes organitzats en commemoració del Dia Internacional de les Dones. Des de l’Ajuntament de Lleida s’ha impulsat un programa unitari amb més de 38 activitats organitzades per les entitats de dones, amb conferències, exposicions, debats, sortides culturals, repartides entre aquesta setmana i la vinent.

L’Ajuntament de Lleida contribueix a aquest programa amb l’organització dels actes següents:

  • Homenatge a les modistes, que tindrà lloc demà dia 4 a les 19 h a l’Auditori Enric Granados en el marc de la Desfilada de moda de les alumnes dels tallers de costura de les entitats de dones.
  • Sessió-debat Les dones emprenedores a Lleida. Tu tens la paraula, el dimarts dia 10 a les 19.30 h al Cafè del Teatre, en què participaran dones emprenedores que ens parlaran de la seva experiència, posant l’èmfasi en els avantatges i les oportunitats de l’autoocupació, els microcrèdits, les estratègies empresarials i els moviments o associacions de dones emprenedores. Així mateix, tindrem oportunitat d’intercanviar reflexions i compartir experiències.
  • Lliurament de les beques de recerca Cristina de Pizan i dels Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere, el dia 12 a les 12 h al Saló de Plens del Palau de la Paeria.
  • Presentació del llibre Lleida és femení, el divendres 13 a la Sala Jaume Magre, a càrrec d’Emili Bayo, coautor i editor i de Conxita Mir, autora del pròleg.

Així mateix, la ciutadania lleidatana té també l’oportunitat de sumar-se a l’acte unitari de les institucions de lectura del Manifest Sumant per la igualtat, que amb motiu del Dia Internacional de les Dones, tindrà lloc el mateix diumenge 8 de març, a les 6 de la tarda, a la Plaça 8 de març.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona