24 de febr. 2009

CURS CORREU ELECTRÒNIC

Els propers 10 i 17 de març, de 18 a 20 h., al Casal de la Dona, s’impartirà un curs de dos sessions sobre correu electrònic.; aquest mateix curs està programat en horari de matí, els dies 13 i 20 de març.

L’objectiu del curs és proporcionar les eines i la informació necessàries per crear un compte de correu i sobre com enviar, rebre i respondre correus electrònics. Les persones destinatàries del curs són dones de la ciutat, amb uns coneixements mínims de navegació per internet, que vulguin incorporar-se al món de les noves tecnologies i gaudir d’un mitjà ràpid i eficaç de rebre informació i de comunicar-se amb l’entorn personal.

Aquesta nova activitat formativa s’emmarca en les diferents accions que des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, de l’Ajuntament de Lleida, mitjançant el programa Més Activa’t, està impulsant per atansar les TIC a totes les dones de la ciutat.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona