26 de nov. 2008

Taller d’iniciació a internet al Casal de la Dona


Amb l’objectiu d’iniciar-se en l´ús de les noves tecnologies, un grup de vuit dones ha assistit aquest dimecres al primer taller gratuït d’iniciació a la navegació per internet.
La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, estrena d’aquesta manera, un nou espai de formació per a les dones, en el marc del programa Activa’t al Casal, amb la finalitat de promoure, entre les dones, la seva autonomia personal i afavorir l’adquisició de nous coneixements.
El telecentre del Casal de la Dona disposa de quatre ordinadors, la qual cosa permet oferir formació, en grups reduïts, a totes les dones que vulguin adquirir els coneixements bàsics que els permetin no només familiaritzar-se amb l’ús d’aquests aparells, sinó també conèixer totes les possibilitats que ofereix la xarxa, des de realitzar tràmits senzills, com la inscripció a cursos i activitats, fins a buscar informació sobre temes d’actualitat o activitats de lleure .

Està previst que pròximament s’organitzin nous grups en horaris tant de matí com de tarda i de diferents nivells. Totes les dones que hi estiguin interessades poden dirigir-se personalment o per telèfon al Casal de la Dona (plaça Fanalets de Sant Jaume, s/n, telèfon 973700461).

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona