28 de nov. 2008

El col•lectiu de dones consumidores i mestresses de casa - UNAE també diu NO a la violència masclista

UNAE s'ha sumat als actes per reivindicar la fi de la violència masclista

Una quarantena de dones de la Unió de Consumidores i Mestresses de casa de Lleida han assistit al taller "Les dones amb les dones" organitzat per la UNAE, en col•laboració amb el Casal de la Dona, en el marc de les activitats que al llarg de la setmana s’estan fent en commemoració del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència Masclista.
L’activitat va comptar amb la presència de la segona tinent d’alcalde, Dolors Arderiu i regidora de Comerç. Mercats i Consum que va saludar les assistents i va aprofitar l’ocasió per felicitar la presidenta d’UNAE, M. Antonieta Cemeli, per la iniciativa i la participació de les dones de l’entitat en un taller de sensibilització per a la prevenció de la violència masclista.
El taller, que va tenir lloc a la seu d’UNAE a Lleida, el va conduir la psicòloga de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, Clara Foix, i va consistir en la reflexió sobre aquesta violència i també va proporcionar informació sobre els recursos específics existents al municipi.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona