19 de maig 2015

Presentació de la Xarxa de dones emprenedores de Lleida

L’IMO ha acollit aquest matí la jornada de presentació de la Xarxa de Dones emprenedores de Lleida XDELleida
L’acte ha comptat amb la conferència de Raquel Caballero sobre “Beneficis de pertànyer a una xarxa d’emprenedores”.
La nova Xarxa de Dones Emprenedores de Lleida (XDELleida) neix l’abril de 2015, en el context del Projecte SEFED Emprèn (formació en emprenedoria per a dones desocupades), sol·licitat i coordinat per la Fundació INFORM i impartit a l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida. Està finançat per l’Instituto de la Mujer y para la Igualdad de Oportunidades, per mitjà del Mecanisme Financer de l’Espai Econòmic Europeu, en base al Memoràndum d’Acord subscrit entre Noruega, Islàndia, Liechtenstein i Espanya 

XDELleida s’estrena a Facebook              https://www.facebook.com/XDELleida
com a instrument de contacte entre totes les membres de la xarxa. Aquesta pàgina serà el punt de trobada i el lloc on es donarà veu, s’explicaran experiències, s’aportarà valor i talent, es compartiran informacions, novetats, i també es debatran dubtes i incerteses que puguin sorgir.
La xarxa s’engega amb la missió d’afavorir l’èxit de l’emprenedoria entre les dones i també amb la visió d’esdevenir un referent de contacte per totes aquelles emprenedores que vulguin compartir, aprendre i sentir-se acompanyades a la vegada.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona